Vi arbetar lite annorlunda. Det tjänar du på.

Key Facility Management är mycket mer än bara en mellanhand. Vi har en gedigen spetskompetens inom facility mangement och bred erfarenhet både som leverantör och köpare.

Vi kan snabbt analysera dina behov och ta fram tjänster som håller den kvalitets- och servicenivå du har behov av. Samtidigt gör vår erfarenhet att vi kan värdera underleverantörernas offerter och säkerställa att de är rimliga. Resultatet blir att du får tjänster som håller precis den kvalitetsnivå du önskar. Och att du alltid betalar ett rimligt pris. En annan fördel med vårt sätt att arbeta är att du bara behöver en kontaktperson. Samtidigt får du allt samlat på en faktura.
För oss handlar allt om kvalitet.
Vi har ett unikt bedömningssystem där vi löpande kontrollerar och betygssätter hur våra leverantörer utför tjänsterna. De som levererar toppkvalitet får en bonus, vilket ytterligare ökar incitamentet att verkligen hålla en hög och jämn kvalitet.Som vi ser det handlar kvalitet om att alla tjänster ska uppfylla de krav du har rätt att ställa. Oavsett om det gäller utförande eller miljö. För att säkerställa detta har vi både en kvalitetsansvarig och en miljöansvarig. På Key FM använder vi enbart miljöbilar och anlitar uteslutande leverantörer som är kvalitets- och miljöcertifierade. Dessutom genomför vi regelbundet egna kontroller för att säkerställa att de lever upp till kraven.

8 skäl att välja Key Facility Management:

  • Mer än bara en mellanhand.
  • Gedigen spetskompetens inom Facility Mangement
  • Bred erfarenhet både som leverantör och köpare.
  • Alltid rätt kvalitet till rätt pris
  • En kontaktperson – en faktura
  • Kvalitetsbonus till leverantörer
  • Kvalitets- och miljöcertifierade leverantörer
  • Regelbundna kvalitets- och miljökontroller

Våra tjänster

Hos oss behöver du bara en enda kontaktperson oavsett vilka tjänster du har behov av. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Bevakning

En väl fungerande säkerhet skapar trygghet, både för anställda och besökare. Samtidigt som det är ett effektivt skydd för era materialla tillgångar. Vi kan erbjuda stationär bevakning med ordningsvakt eller väktare, rondering både till fots och med bil, civilbevakning och receptiontjänster med väktare. Vi kan även hjälpa er med larmteknik samt utryckningar vid larm.

Fruktkorgar

Att äta frukt är en god vana. Det är en bra för både hälsan och humöret! Men då krävs det naturligtvis att det är hela tiden fylls på. Vi levererar färska frukter till din arbetsplats enligt ett schema som vi utformar utifrån era behov och budget.

Kaffemaskiner

Frågan är om inte kaffemaskinen tillhör kontorets mest produktivitetshöjande verktyg. Oavsett vilket är det smärre katastrof om den inte fungerar som den ska. Vi ser till att du har en maskin med välsmakande kaffe och vi ser till att den fungerar som den ska. Dessutom kan vi förse dig med både kaffe och tilltugg!

Lokalvård

Städning är en tjänst som inte märks när den fungerar - men skapar irritation när den inte gör det. Därför lägger vi mycket kraft på att se till att servicen lever upp till den nivå du har rätt att förvänta dig. Vi kan hjälpa er med allt från kontorsstädning, industristädning, hotellstädning och städning av köpcentrum till byggstädning och utomhusstädning.

Receptionstjänster

Ett gott bemötande är nyckeln till en positiv upplevelse av ert företag - både för kunder och leverantörer. Vi hjälper er att bemanna receptionen och kan även ta hand om vaktmästartjänster. Vår serviceinriktade receptionist tar emot och registrerar kunder, hanterar besöksbrickor och tar emot gods och bud. Vi kan även sköta om eventuella servicetjänster som riktar sig mot hyresgästerna. 

Specialstäd

Mer jämna mellanrum behövs det mer kraftfulla insatser när det gäller städning. Vi har de resurser som krävs för att lösa uppgiften, oavsett om det handlar om golvvård, fönsterputs, storstädning, höghöjdsstädning, akutsanering, klottersanering, flyttstädning eller visningsstädning.

Trädgårdsskötsel

Välvårdande och omsorgsfullt skötta buskar och gräsmattor vittnar om en känsla för kvalitet. Vi kan ta hand om underhållet av era grönytor, oavsett om det handlar om att klippa gräset, plantera blommor, rensa ogräs eller beskära träd och buskar.

Vinterunderhåll

Det krävs inte mycket snö för att det ska uppstå problem. Därför är det en bra idé att i god tid ha säkrat upp en fungerande snöröjning som snabbt kan rycka ut. Vi kan hjälpa dig med takskottning, snöröjning och halkbekämpning, både manuellt och med maskiner. 

Ladda hem vår PDF